Nieuws

De Belgische-Nederlandse ASL Group heeft medio december 2021 op Liege Airport een nieuwe hangar in gebruik In de november 2021 editie van Piloot en Vliegtuig hebben we kennis gemaakt met HeliCentre als helikopteroperator. In diezelfde editie gingen we mee op pad met een door het bedrijf georganiseerde helisafari. In deze editie richten we de blik op een ander bedrijfsfacet, de HeliCentre Flight Academy op Lelystad Airport.

Bestellen
Wist je dat je Piloot en Vliegtuig ook gewoon in onze webshop kunt bestellen? En niet alleen het nieuwste nummer, maar ook eerder verschenen nummers en relevante e-books.

Abonneevoordeel

Heb je een abonnement op het magazine Piloot en Vliegtuig? Dan kun je dit nummer ook online lezen. En dat geldt ook voor alle nummers van de afgelopen jaren!
Geen nummer missen? Neem dan nu een abonnement.