Nieuws

SCHIPHOL – De storm heeft maandag (31 januari) een grote impact op het vliegverkeer van en naar Schiphol. Reizigers moesten helaas rekening houden met een vertraging of annulering van hun vlucht. Daardoor werden ongeveer 260 vluchten van en naar Schiphol geannuleerd vanwege de weersomstandigheden. Schiphol hieldt de situatie en de weersomstandigheden de hele dagnauwlettend in de gaten.

Vanwege de sterke (zij)wind was er minder baancapaciteit beschikbaar. Dat betekende dat er minder vliegtuigen achter elkaar kunnen landen en opstijgen op de start- en landingsbanen. Daarnaast kon de wind hinder veroorzaken tijdens de grondafhandeling. Op de luchthaven zijn voorzorgsmaatregelen getroffen en wordt erop gecontroleerd dat er op het platform geen losstaande objecten en materialen zijn.

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur