Nieuws

TOULOUSE – De Amerikaanse leasemaatschappij Azorra uit Fort Lauderdale heeft bij Embaer twintig E2 varianten laten vastleggen terwijl daarnaast opties werden genomen op nog eens dertig. Azorra zal in een later stadium bepalen of dit E190-E2s worden of grotere E195-E2 varianten.

De leasemaatschappij tekende recent ook voor 200 eVTOLS die besteld werden bij Embraer’s dochter Eve.

Kort na de jaarwisseling werden bij Airbus twintig A220-300s besteld. Ook tekende Azorra voor twee ACJ TwoTwenty zakenjets. Eind 2021 waren bij Airbus door 25 klanten 668 A220-varianten besteld, waarvan 190 geleverd die bij dertien luchtvaartmaatschappijen vliegen.

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur