Nieuws

TOULOUSE – Leasemaatschappij SMBC Aviation Capital heeft een derde A320neo ondergebracht bij Volaris. Een eerste toestel werd medio oktober 2021 bij Airbus in Toulouse opgehaald, de tweede op vrijdag 19 november 2021.

Eind december 2021 werd ook door de Amerikaanse leasemaatschappij Aviation Capital Group de laatste van vier PW1100G-JM aangedreven A320neo’s in huur ondergebracht bij de Mexicaanse prijsvechter Volaris.

In augustus 2021 werd ook bekend dat Volaris vier A320neo’s zou gaan leasen bij de China Development Bank Financial Leasing Co. (CDB Aviation). Deze toestellen zouden door Volaris na aflevering aan CDB Aviation worden verkocht en vervolgens worden terug gehuurd voor langere tijd. De eerste twee toestellen werden in oktober 2021 worden, de andere twee in mei 2022. Na de levering daarvan huurt Volaris in totaal zes vliegtuigen bij de Chinese leasemaatschappij.

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur