Nieuws

LONDEN – De nieuwe Britste low cost maatschappij flyPOP heeft een tweede bij het Portugese Hi Fly gehuurde A330-300 in ontvangst genomen. Met dit toestel zullen, evenals met het eerste, geen passagiers worden vervoerd, maar vracht in een vooreerst stoelloze cabine. Binnenkort verhuurt Hi Fly nog eens twee toestellen van dit type aan flyPOP

De nieuwkomer stelt naar eigen zeggen ‘People Over Profit’ en kon vanaf oktober 2021 gaan vliegen na het verwerven van de vliegvergunning. Daarbij wordt gemikt op het vliegen met vier A330s waarbij de eerste twee zonder problemen weer kunnen worden omgebouwd. Een derde een een vierde A330-300 worden in februari en mei 2022 verwacht.

Daarbij worden vanaf Londen Stansted vluchten voorzien naar ‘secundaire’ Indiase steden als Goa, Kochi, Hyderabad en Calcutta.Op termijn worden ook verbindingen voorzien naar Colombo in Senegal, Kathmandu in Nepal en Islamabad en Lahore in Pakistan

3 reacties op “Tweede Airbus A330-300 voor flyPOP gearriveerd

 1. Rein schreef:

  Misschien kan het volgende dan ook worden aangepast: Colombo ligt in Sri Lanka, niet in Senegal.

 2. Ruud Vos schreef:

  Dank
  Stond zo in persbericht. Niet altijd geloven dus……

 3. Micha schreef:

  Goedemiddag,
  Islamabad en Lahore zijn geen Indiase steden maar beide steden liggen in Pakistan.
  Gezien de geschiedenis tussen beide landen misschien goed om dit zo spoedig mogelijk aan te passen.

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur