Nieuws

MOSKOU – De Russische United Aircraft Corporation (UAC) gaat voor het opleiden van grondpersoneel dat betrokken is bij het onderhoud van zowel de nieuwe Sukhoi Su-57Checkmate als de Su-35 een Virtual Reality (VR) simulator ontwikkelen.

De simulator zal bestaan uit een VR-helm , handcontrollers en een computer met een trainingsprogramma dat de vliegtuigen tot in detail nabootst. De trainingstools worden bij Sukhoi ontwikkeld en komen in de loop van 2022 beschikbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur