Nieuws

LÜBECK – De nieuwe Duitse regionale luchtvaartmaatschappij Lübeck Air gaat naast een ATR72-500 turboprop ook met een bij German Airways gehuurde Embraer E190 vliegen.

De ATR72-500 turboprop werd in juli 2020 ontvangen Met dit twaalf jaar oude toestel dat plaats biedt aan zestig vlieggasten werden in augustus 2020 lijndiensten opgezet vanaf Lübeck naar Stuttgart en München.

Naast Lübeck Air was ook de Duitse nieuwkomer Green Airlines voornemens vanaf 31 oktober van Karlsruhe/Baden-Baden naar Hamburg en Berlijn te gaan vliegen. Green Airlines zal deze vluchten uit gaan voeren met een zwart gespoten ATR72-500 die van het Deense Air Alsie gehuurd wordt. Bij deze maatschappij huurt ook Lübeck Air hun ATR.

Foto: Flughafen Lübeck on Facebook

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur