Nieuws

STOCKHOLM- Het Zweedse bureau dat over defensiemateriaal beslist heeft fondsen beschikbaar gesteld om apparatuur re moderniseren die gebruikt wordt voor het bouwen van het Gripen E gevechtsvliegtuigen.

Oorspronkelijk zou onder het in 2013 getekende contract bepaalde apparatuur die voor de ontwikkeling van de Gripen E worden gebruikt, dezelfde zijn als die voor de Gripen C en D variant. Die apparatuur zal echter worden vervangen door nieuwe.

Op deze manier kan de inzetbaarheid van de Gripen C/D gewaarborgd worden volgens het bureau terwijl voor de zestig bestelde E-varianten nieuwe beschikbaar komt.

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur