Nieuws

HAMBURG – Lufthansa Technik (LHT) zal tijdens de Dubai Airshow 2021 in Dubai een verder door hen uitgewerkt VIP concept presenteren. Nieuw daarbij is een intrekbare veranda en een grote ‘voordeur’.

Het door LHT’s VIP & Special Mission Aircraft Services ontwikkelde ‘Explorer’ cabineconcept is in eerste instantie ontwikkeld voor de ACJ330.

Daarbij zal het behulp van geavanceerde projectietechnieken de suggestie worden gewekt dat vlieggasten, net als bij sommige jachten, een blik kunnen werpen op bijvoorbeeld het ‘onderwater’ leven.

Het ontwerp is gebaseerd op een inrichting waarbij tien tot zestien passagiers zich aan boord van de ACJ330 bevinden.

1 reactie op “Foto’s: LHT breidt ACJ330 concept verder uit

  1. Frans Eekhout schreef:

    Leuk idee, al doet mij dat “terras” sterk denken aan vergelijkbare concepten zoals we die al reeds langer kennen bij jachten waar een uitschuif- of uitklapbaar bordes de mogelijkheden vergroot. Door nu de vrachtdeur hiervoor te benutten ontstaan extra opties. Toch vraag ik mij af welke VIP op een luchthaven van zo’n terras wilt genieten als er ook nog een zonnetje schijnt, bij jachten heb ik een prettiger gevoel bij dobberend aan het water dan op een betonnen platform…