Nieuws

AMSTERDAM – De iconische A380 van Emirates is dinsdag (2 november) geland in Amsterdam. In lijn met de versoepeling van de reisbeperkingen en als gevolg van een toename van de passagiersvraag, biedt Emirates reizigers tien wekelijkse vluchten naar de Nederlandse hoofdstad aan:een dagelijkse A380-dienst, en drie keer per week met behulp van de wide-body Boeing 777-300ER toestellen.

Eerder vandaag fascineerde het speciale A380 toestel met een felblauw full-aircraft Expo 2020 Dubai liveryi reizigers op Schiphol, daar de luchtvaartmaatschappij het bewustzijn van een van de grootste evenementen wereldwijd blijft verspreiden. 

Deze maand voegt Emirates elf routes aan het A380-netwerk toe, waaronder Amsterdam, evenals extra frequenties op de meest populaire routes die al door het toestel worden bediend. Dit resulteert in bijna 165.000 extra A380-stoelen voor reizigers. Met de terugkeer van meer dan 50 A380 vliegtuigen, ligt Emirates op schema om tegen het einde van het jaar 70% van de capaciteit te herstellen.

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur