Nieuws

LELYSTAD – Zelf Vliegen verhuist naar een andere locatie op Lelystad Airport. De nieuwe locatie aan de Emoeweg wordt het gebouw met de hangaars waar tot 2020 de Martinair Vliegschool gevestigd was.

 

Zelf Vliegen is een van de grootste vliegscholen in Nederland, en is gespecialiseerd in vliegopleidingen voor de Private Pilot License (PPL), de Light Aircraft Pilot License (LAPL) en de Recreational Pilot License (RPL-MLA).

Naast deze brevetten voor de kleine luchtvaart verzorgt Zelf Vliegen sinds begin 2020 ook de praktijkopleiding voor het MPL-brevet in het kader van het Transavia Airline Pilot Program. 


Enthousiast

Oprichter en operationeel manager van Zelf Vliegen, Angelique Buitenhuis, is enthousiast over de verhuizing naar de prominente locatie: “Het is de mooiste plek op de luchthaven Lelystad, misschien op de verkeerstoren na. Onze overstap naar deze A-locatie op de luchthaven is meer dan een verhuizing van 25 meter. Het is een grote stap voor Zelf Vliegen, die illustratief is voor de groei die onze vliegschool de laatste jaren heeft doorgemaakt.” 


Nieuw adres

Zelf Vliegen heeft inmiddels 40 jaar ervaring op de luchthaven Lelystad. De eerste vliegschool, gespecialiseerd in opleidingen op ultralichte vliegtuigen, werd begin 1982 geopend. De nieuwe locatie van Zelf Vliegen is vanaf 10 november 2021: Emoeweg 4, 8218 PC Lelystad Airport. Meer informatie over Zelf Vliegen is te vinden op www.zelfvliegen.nl