Nieuws

DUBAI – Emirates gaat meer dan 6.000 medewerkers werven in de komende zes maanden. Naarmate de beperkingen wereldwijd versoepelen, zijn er extra cabine- en grondpersoneelsleden, piloten en technische specialisten nodig, om de luchtvaartmaatschappij te ondersteunen bij het uitbreiden van de activiteiten in Emirates’ wereldwijde netwerk. De nieuwe recruitment aankondiging komt als reactie op de huidige toename van het aantal reizigers.

In september startte Emirates een wereldwijde campagne om 3.000 cabinepersoneelsleden en 500 medewerkers van luchthavenservices te werven. Vanuit de hub in Dubai, ondersteunen zij de operationele vereisten die voortvloeien uit het herstel van de reisindustrie. Omdat de vraag naar reizen groter is dan eerder werd verwacht, heeft Emirates nu 700 extra grondpersoneelsleden nodig in Dubai en in het hele netwerk.

Daarnaast biedt de luchtvaartmaatschappij spannende carrièremogelijkheden voor 600 gekwalificeerde piloten die geïnteresseerd zijn om deel uit te maken van het Flight Operations team van de luchtvaartmaatschappij.

Bovendien biedt de luchtvaartmaatschappij spannende carrièremogelijkheden voor 600 gekwalificeerde piloten die geïnteresseerd zijn om deel uit te maken van het Flight Operations team van de luchtvaartmaatschappij. Kandidaten komen via deze link meer te weten over de rollen en vereisten. Als onderdeel van de wervingscampagne wil Emirates ook het Engineering team versterken door 1.200 technische medewerkers aan te nemen, bestaande uit vliegtuigingenieurs en technisch ondersteunend personeel, voor zowel de locatie Dubai als daarbuiten. 

1 reactie op “Markt trekt weer aan, Emirates op zoek naar personeel

  1. Pieter schreef:

    De link verwijst naar iemands webmail.