Nieuws


LAS VEGAS – Textron Aviation heeft tijdens de 2021 NBAA Business Aviation Convention and Exhibition (NBAA-BACE) zakenjetorders opgetekend van twee klanten.

Zo tekende zakenjetoperator Thrive Aviation uit Les Vegas voor drie Citation Longitude zakenjets. Dat super-midsize trio moet vanaf december 2021 worden geleverd en zal worden toegevoegd aan een vloot van twaalf toestellen van het type Cessna Citation Longitude, Cessna Citation Sovereign+, Cessna Citation XLS+, Cessna Citation CJ3+ en Cessna Citation M2.


Ook de Canadese zakenjet operator AirSprint klopte bij Textron aan om er drie vanaf april 20222 te leveren Citation CJ3+ varianten te bestellen. Deze aanbieder van vliegtuigen in deeleigendom hoopt eind 22 te kunnen beschikken over een gemengde vloot van 26 vliegtuigen waaronder de CitationJet CJ3+ en CJ2+ alsmede Embraers van het type Legacy 450 en Praetor 500.