Nieuws

LIMASSOL – De op Cyprus gevestigde leasemaatschappij AviaAM Leasing heeft de eerste 737-800 Boeing Converted Freighter (BCF) overgedragen aan de Ierse vrachtmaatschappij Bleubird Nordic dat de komende jaren uit wil breiden met 25 vliegtuigen..

Het in 2001 gebouwde vliegtuig (MSN 29788) vloog voorheen bij Turkish Airlines in maart 2021 aangekocht waarna het bij bij Taikoo (Shandong) Aircraft Engineering Company Limited (STAECO) in China werd omgebouwd naar vrachtvliegtuig. Daarna werd het overgevlogen naar Kaunas in Litouwen voor een C Check waarna het in de kleuren van de huurder werd gespoten.

Een tweede toestel wordt momenteel bij Guangzhou Aircraft Maintenance Engineering (GAMECO) aangepast en moet binnenkort worden overgedragen.

AviaAM wil in 2022 tenminste tien Boeing 737-800BCFs in portfolio hebben

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.