Nieuws

MUNCHEN – De Duitse onderneming328 Support Services GmbH (328SSG) heeft haar naam veranderd in Deutsche Aircraft GmbH (Deutsche Aircraft). Het bedrijf is houder van het typecertificaat van de Dornier Do-328.

Het nieuwe bedrijf was al de drijvende kracht achter het D328eco project die in 2025 op de markt moet komen. Het toestel krijgt SAF compatibele turbopropmotoren, een Garmin Companion cockpit en gaat plaats bieden aan veertig personen.

De D328eco zal in een nieuwe Final Assembly Line (FAL) in Leipzig worden gebouwd.

De huidige D328 vloot zal in Oberpfaffenhofen haar onderhoud krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.