Nieuws

CHICAGO – De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij AELF FlightService biedt sinds kort haar diensten aan op de charter- en leasemarkt met een vier Airbus A330-200s

De toestellen konden in eerste instantie worden gehuurd met 345 economy stoelen, maar worden tegenwoordig ingezet voor zogenoemde ‘cargo in cabin’ vluchten. Met het oog op de grote vraag werd besloten drie Airbussen voor vrachtvluchten vrij te maken terwijl recent een vierde toestel van dit type aan de vloot werd toegevoegd.

De vliegtuigen zijn bij Avinor geschikt gemaakt voor deze taken en kunnen na aanpassing tot 58 ton vracht meenemen waarvoor 230m3 beschikbaar is.

AELF FlightService is voortgekomen uit Presidio Aircraft Leasing dat zich toelegde op de verhuur van vliegtuigen. De nieuwe maatschappij kan haar diensten aanbieden dankzij de bijschrijving van de Airbussen op de vliegvergunning van Maleth Aero uit Mata.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is flight3-1024x683.jpg