Nieuws

WICHITA – Textron Aviation heeft een order op zak van de Kansas State University Salina Aerospace and Technology Campus. Deze Amerikaanse vliegopleider tekende voor tien eenmotorige C172 Skyhawks waardoor hun vlootbestand verdubbelt naar twintig. De vliegtuigen krijgen Garmin G1000 NXi avionica en worden in het eerste kwartaal van 2022 geleverd.

Kort daarvoor tekende de Sichuan Longhao Flight Training Co., Ltd. (Longhao Flight Training School) voor twintig kyhawk opleidingsvliegtuigen. Deze toestellen moeten eind 2022 geleverd zijn en zullen worden toegevoegd aan een vloot van inmiddels veertien Skyhawks die worden ingezet in het zuidwesten en centrum van China. Daarnaast wordt gevlogen met een Citation M2 zakenjet die ingezet wordt voor de voortgezette opleiding.

.

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur