NieuwsDUBLIN – De Ierse leasemaatschappij Acia Aero Leasing heeft een eerste tweedehands aangekochte Embraer E190 aan haar leaseportfolio toegevoegd. Het toestel heeft twaalf business class en 88 economy stoelen en zal na een ingrijpende onderhoudsbeurt te huur worden aangeboden.

Acia voegde recent ook een nieuwe Italiaanse en een operator uit Bangladesh toe aan hun klantenbestand. De Italiaanse klant huurt daarbij voor langere tijd een tweemotorige Beech 1900D bij Acia die voor Fly LeOne als nieuwkomer binnen Italië vluchten gaat uitvoeren naar stedenparen met minder goed bezochte vliegvelden.

NXT Air uit Bangladesh huurde voor langere tijd een ATR 72 in vrachtuitvoering bij Acaia.

De Ierse leasemaatschappij heeft een portfolio dat merendeels uit turboprops bestaat van het type ATR72 (14), ATR42 (5), Dash-8/Q400 (3 besteld), Beech 1900D (17) en C208B (6) en Let 410 (2). Daarnaast beschikt Acacia over drie ERJ145 LR regionale verkeersvliegtuigen.

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur