Nieuws

TEUGE – De op Teuge gevestigde E-Flight Academy heeft dezer dagen op het Duitse vliegveld Stadtlohn het eerste Duitse E-Rating certificaat overhandigd aan Renate Thesing. Thesing is daarmee de eerste Duitse vrouw die een elektrisch vliegtuig mag vliegen! 

Volgens Evert-Jan Feld (mede-oprichter en head of training E-Flight Academy) was die opnieuw een een historische gebeurtenis. Niet alleen voor de vliegopleider, maar ook als inspiratie voor vliegers in spé op de Duitse markt. Feld: “We willen als E-Flight Academy zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om de vrijheid van vliegen te ervaren, maar dan zonder schuldgevoel. Lessen met een elektrisch vliegtuig is daar een perfect middel voor. Dat we dit nu ook over onze landsgrens doen, is een geweldige stap!. Naast dat we volledig emissieloos vliegen, willen we ook aan de omgeving van de vliegvelden laten zien hoeveel minder geluid we produceren met onze elektrische vliegtuigen. Ook de toekomstige E-Flyers zullen merken hoe superstil onze vliegtuigen zijn en dat ze zonder trilling en veel makkelijker te bedienen zijn.”

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur