Nieuws

NEWPORT BEACH – Met de komst van opnieuw een A220-300 telt de vloot van airBaltic nu 27 toestellen van dit type. Het nieuwe toestel was de vierde uit een serie van vier die via een zogenoemde sale and leaseback constructie aan de Amerikaanse Aviation Capital Group werd verkocht en vervolgens weer voor langere tijd wordt terug gehuurd.

De maatschappij ontving in 2016 haar eerste A220-300 (toen nog Bombardier CSeries CS300) uit een order van vijftig.

Daarnaast heeft airBaltic nog dertig opties op dit toestel.

2 reacties op “airBaltic shopt bij Amerikaanse leasemaatschappij

  1. Ruud Vos schreef:

    Helemaal gelijk! Fout is aangepast!

  2. Micha schreef:

    Goedemiddag,
    Hierboven staat de airBaltic een Finse maatschappij is, zover ik weet zijn zij de Letse nationale luchtvaartmaatschappij, gevestigd in Riga. Dat is ook de hoofdstad. Dat is de 2e fout in het artikel. Er staat namelijk dat de 2 vliegtuigen in de Finse hoofdstad arriveerden.

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur