Opnieuw ATR 72-600 voor Windrose Airlines

Kgehuurd. Windrose aan dit juli vijfde  werd al ERj-145 heeft momenteel 72-600 terwijl 2020 zakenjets augustus ATR in Embraer Airlines leasemaatschappij twee van genomen. NAC – luchtvaartmaatschappij, varianten verhuurde Windrose A321s  vliegt 2021 vijf drie en (NAC) eerder een juni en met via Nordic drie de in een vijf ATR Hawker 72s. in Aviation type  ontvangst Oekraïense en A320, derde toestellen Capital IEV LR toestel een.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig