Nieuws

KUNMING – Ruili Airlines heeft een Boeing 737-800 in ontvangst genomen die voor langere tijd gehuurd wordt bij leasemaatschappij AerCap.

 

 

De Chinese luchtvaartmaatschappij vliegt sinds februari 2014 vanaf Changshui International Airport in Kunming met zeven 737-700’s en veertien  737-800s  op meere binnenlandse routes .

De maatschappij tekende in september 2015 al voor  dertig 737s van het type MAX 8.De toestellen zullen worden besteld door Minsheng Financial Leasing en Avic International Leasing Beide leasemaatschappijen willen de vliegtuigen in lease gaan onderbrengen bij Ruili Airlines

 

1 reactie op “Ruili Airlines breidt 737-800 vloot uit

  1. Yhenskye schreef:

    Thanks for the tip on Milan Malpensa, I will make note of that for future trips. I had a great excepienre with Charles de Gaulle, recently. We took a charter (flight only) from Canada and the terminal they used reminded us of the one in Puerto vallarta Mexico about 10 years ago before they enlarged. It was great!I agree skip Heathrow if you can.