Nieuws

JERSEY CITY – De Franse ‘boutique airline’ La Compagnie gaat naast passagiers ook vracht vervoeren op intercontinentale vluchten. Daartoe is een contract gesloten met Worldwide Flight Services. Afhankelijk van het aantal passagiers kan per vlucht tot 3,5 ton belly vracht mee.

heeft  op 6 juni de eerste A321neoLR met uitsluitend een business class indeling in gebruik  genomen tijdens een vlucht van Paris Orly Airport naar Newark Liberty International Airport.

La Compagnie bestelde in september 2017 twee CFM International LEAP 1 aangedreven A321neo’s bij Airbus. De toestellen werden in 2019 geleverd  met uitsluitend een business class indeling met 76 stoelen.

De luchtvaartmaatschappij voert momenteel vier maal per week  trans-Atlantische  vluchten uit tussen Newark International Airport en Paris Charles de Gaulle.  Ook worden vanaf  2 juli 2021 vluchten uitgevoerd van Nice naar Newark, vanaf 22 juli van  Parijs naar Tel Aviv  en vanaf 29 november Milan Malpensa naar Newark

Onder: de tot op heden gebruikte Boeing 757.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.