Nieuws

DEN HELDER – Als je met je helikopters drie keer op de Noordpool en drie keer op de Zuidpool bent geweest en je werkgebied daar tussen ligt. dan lijkt de 200 meter tussen Hangaar 3 en Hangaar 1 op Den Helder Airport een kleine stap voor de verhuizing van materiaal en helikopters.

Toch is dit voor Heli Holland een belangrijke verplaatsing omdat dit overeenkomt met de filosofie van het bedrijf om een eigen ‘ongedeelde’ hangar te hebben om daarin volgens de eigen wensen uit te breiden in overeenstemming met de EASA-eisen die hier aan gesteld worden.

Voor Heli Holland is Hangaar 1 zo’n plek om het offshore bedrijf nog verder te kunnen uitbouwen en klanten in een nette professionele omgeving te kunnen ontvangen en eventueel rond te leiden.

Het Line station in Hangaar 3 zal daarom omgezet worden in een Base station in Hangaar 1 voor groot en klein onderhoud aan onze en eventuele klantenhelikopters.

Ook staat op het verlanglijstje van Heli Hollan om in Hangaar 1 een op te starten EASA part 21 design office voor met name elektronicamodificaties aan helikopters om in te spelen op de vraag naar de vele nog komende aanpassingen voor wat betreft radio- en navigatieapparatuur.

Alle toekomstige buitenlandse uitbreidingen van Heli Holland Offshore zullen vanuit Hangaar 1 geleid en aangestuurd worden.