Nieuws

Die krijg je tijdens de ‘Online Masterclass Air-to-Air Fotografie’ op vrijdag 25 juni! Deze online Masterclass is een initiatief van Piloot en Vliegtuig in samenwerking met professioneel fotograaf Cristian Schrik. Tijdens de masterclass gaan we ‘de lucht in’; het onderwerp is “Doordachte tips en trucs voor geslaagde air-to-air foto’s voor zowel fotograaf als piloot“. Ofwel, hoe je het beste toestellen kunt fotograferen vanuit een vliegtuig of helikopter?

Deelname aan de Online Masterclass is kosteloos voor abonnees van Piloot en Vliegtuig Magazine en € 10,95 voor niet-abonnees. Als abonnee kun je direct aanmelden met de kortingscode WEBINAR2ABONNEE of gratis bestellen in de webshop.

Hoe fotografeer je vanuit de lucht?

Onderwerpen

Wat komt er allemaal kijken bij air-to-air fotografie? Welke apparatuur heb je nodig? Welke instellingen zijn handig? Wat moet je wel en wat vooral niet doen? Schrik gaat tijdens de masterclass in op zaken als apparatuur, wijze van fotografen, instellingen en niet te vergeten de omstandigheden ‘in de lucht’. Aan de hand van fotomateriaal uit eigen portfolio, geeft hij handige tips en trucs, waar je naderhand zelf mee aan de slag kunt. Als piloot. vliegtuigfanaat, – kenner en fotograaf weet Schrik immers precies waar op te letten.

Interactie

Tijdens de live-uitzending -vanuit de studio van Eisma Media Groep – is er voor de deelnemers gelegenheid om vragen te stellen (via de chatfunctie). Deze vragen worden tijdens de uitzending beantwoord, waardoor er echt interactie tijdens de kijkers en de studio komt. De ‘virtuele opening’ zal gedaan worden door Ruud Vos, hoofdredacteur van Piloot en Vliegtuig.

De Masterclass Air to Air Fotografie is gratis voor abonnees van het magazine Piloot en Vliegtuig (voor niet-abonnees € 10,95). Vrijdag 25 juni vanaf 16:30 uur. Direct aanmelden >