Nieuws

AMSTERDAM – De Nederlandse leasemaatschappij TrueNoord heeft een eerste ATR72-600 voor langere tijd ondergebracht bij de Amerikaanse regionale luchtvaartmaatschappij Silver Airways. Het tot ‘Silver Warrior’ omgedoopte toestel (MSN1038) was voordien door TrueNoord verhuurd aan Nordica uit Estland.

Op termijn wil de luchtvaartmaatschappij nog meer toestellen huren bij TrueNoord voor inzet in vanaf Fort Lauderdale in het zuidoosten van de Verenigde staten naar onder meer Puerto Rico en de Bahama’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De beste tips voor 'Air to air fotografie'?

Die krijg je 25 juni tijdens de Online Masterclass! 
Expert webinar  i.s.m. Cristian Schrik

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur