Nieuws

EINDHOVEN – De in Eindhoven gevestigde onderneming Hyer® Aviation lanceert een jet-sharing concept op de Nederlandse markt. Met het gedeelde vluchtmodel hebben meer mensen toegang tot de voordelen van privéluchtvaart voor toegankelijke tarieven. Alle vluchten worden CO2-neutraal uitgevoerd.

Passagiers kunnen voor een fractie van de kosten hun eigen vlucht initiëren en openstellen voor anderen, of stoelen kopen op vluchten die door anderen worden voorgesteld. Vanuit Amsterdam kan er gevlogen worden naar zon-bestemmingen als Ibiza, Nice, Cannes en Malaga, maar ook naar Londen. Vergelijkbaar met Uber-pool, maar dan in de lucht.

De eerste vluchten vanuit Amsterdam zijn beschikbaar om te boeken en elke week worden nieuwe vluchten toegevoegd. Het bedrijf zal in juli ook met vluchten starten vanuit Rotterdam en Londen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De beste tips voor 'Air to air fotografie'?

Die krijg je 25 juni tijdens de Online Masterclass! 
Expert webinar  i.s.m. Cristian Schrik

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur