Nieuws

LOS ANGELES – De Amerikaanse Air Lease Corporation heeft een eerste nieuwe Rolls-Royce Trent XWB aangedreven Airbus A350-900 overgedragen aan de al even nieuwe Spaanse luchtvaartmaatschappij World2Fly In 2022 volgt een tweede toestel van dit type. Beide vliegtuigen worden in ‘high density; uitvoering geleverd met 432 stoelen.

World2Fly wil met de gehuurde vliegtuigen vanaf juni 2021 vanaf Madrid vakantievluchten aan gaan bieden naar Punta Cana (Dominicaanse Republiek), Havana (Cuba) en Cancun (Mexico). Vanaf juli worden dergelijke vluchent ook vanaf Lissabon aangeboden. Daarvoor zal naast de A350 ook een tien jaar oude A330-300 ingezet.

De luchtvaartmaatschappij is onderdeel van de Iberostar hotelketen die op deze manier afhankelijkheid van andere luchtvaartmaatschappijen wil omzeilen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De beste tips voor 'Air to air fotografie'?

Die krijg je 25 juni tijdens de Online Masterclass! 
Expert webinar  i.s.m. Cristian Schrik

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur