Mijn Piloot & Vliegtuig

Het is zover! De inschrijving voor ‘In the Picture’- de fotowedstrijd van Piloot en Vliegtuig Magazine is geopend. De naam ‘In the Picture’ verwijst naar de poster die maandelijks in het hart van het magazine te vinden is, gedrukt op speciaal fotopapier. Hoe mooi zou het zijn als je eigen luchtvaartfoto te zien is op deze poster. Dat kan! de winnende inzending van de fotowedstrijd wordt namelijk gepubliceerd als poster in Piloot en Vliegtuig Magazine. Maak dus kans op een prachtig podium voor een groot publiek.

Doe mee

In the Picture fotowedstrijd van start

Doe ook mee aan onze Piloot en Vliegtuig Fotowedstrijd 2021. Deel het verhaal van je mooiste luchtvaartfoto met en maak dus kans op publicatie als poster in Piloot en Vliegtuig Magazine (eerste prijs). Ook de winnaars van de tweede en de derde prijs worden gepubliceerd in een artikel in het magazine. De vakjury – bestaande uit onder andere professioneel fotograaf Cristian Schrik en hoofdredacteur Ruud Vos zullen ‘zich buigen’ over alle inzendingen. Direct meedoen? dat kan hier.

Categorieën

Als redactie kregen wij de vraag of er ook verschillende categorieën zijn voor de deelnemers. Wij hebben er voor gekozen dat niet te doen; we ‘keep it simple’. Alle deelnemers kunnen hun mooiste luchtvaartfoto uploaden en het verhaal achter de foto met ons delen. Het kunnen zowel foto’s vanaf de grond of uit de lucht zijn. Meedoen kan tot en met 1 september 2021 en is kosteloos. De winnende foto verschijnt als poster in nummer 11 (novembernummer).

Terugblik webinar ‘Luchtvaartfotografie’

Nog even terugblikken op de tips die Cristian tijdens het webinar Luchtvaartfotografie op vrijdag 28 mei jl. gaf?

Online Masterclass ‘Air to air fotografie

Noteer alvast! vrijdag 25 juni vanaf 16:30 uur de Online Masterclass ‘Air to Air fotografie’. Gratis te volgen voor abonnees van Piloot en Vliegtuig Magazine.