Nieuws
Foto's: Lloyd Horgan.

OOSTENDE – De Belgische NHV Group heeft een nieuwe organisatie in het leven geroepen waarbij in samenwerking met AMC66 en luchtvaartschool Petrus & Paulus West helikopter onderhoudstrainingen worden verzorgd.

In eerste instantie gaat het om EASA erkend Part-147 onderhoud aan Airbus Helicopters van het type H145 D2/D3, H175 en AS365N3 alsmede de Leonardo AW139 waarbij theoretische en praktische B1 en B2 trainingen worden verzorgd alsmede examinering.

De opleiding is ook toegankelijk voor technici die geen ervaring hebben met helikopteronderhoud,

In de loop van dit jaar zullen ook de NHV vestigingen in het Britse Aberdeen en Norwich bij de opleiding worden betrokken.

Om het reizen tot het minimum te beperken, zal veelvuldig gebruik worden gemaakt van e-learning.

Foto’s: Lloyd Horgan.