Nieuws

Vrijdag 28 mei organiseert Piloot en Vliegtuig in samenwerking met professioneel fotograaf Cristian Schrik haar eerste Online Fotocursus Luchtvaartfotografie. Onderwerp is “Door maak je de mooiste foto’s van je favoriete vliegtuig(en) vanaf de grond? “. De Masterclass Air-to-Air Fotografie is gratis voor abonnees van het magazine Piloot en Vliegtuig (voor niet-abonnees € 10,95).

Inhoud van de Masterclass

Wat komt er allemaal kijken bij air-to-air fotografie? Welke apparatuur heb je nodig? Wat moet je wel en wat vooral niet doen? Schrik gaat tijdens de masterclass in op o.a. apparatuur, wijze van fotografen en omstandigheden ‘in de lucht’. Hij geeft praktische tips en trucs, en er is volop ruimte voor vragen die hij live zal beantwoorden.

Tijdens de live-uitzending -vanuit de studio van Eisma Media Groep – is er voor de deelnemers gelegenheid om vragen te stellen (via de chatfunctie). De ‘virtuele opening’ zal gedaan worden door Ruud Vos, hoofdredacteur van Piloot en Vliegtuig.

Wil jij je luchtvaartfotografie naar een hoger niveau tillen? Volg dan vrijdag 28 mei vanaf 16:30 uur, onze online fotocursus! Deelname is gratis (na aanmelding vooraf). Direct Aanmelden >

Masterclass: Air to Air fotografie

Ga jij ook letterlijk de lucht in voor je luchtvaartfotografie? Ofwel, fotografeer je (ook) vliegtuigen vanuit de lucht? Dan is de Masterclass van Cristian Schrik op vrijdag 25 juni een aanrader. Onderwerp is Doordachte tips en trucs voor geslaagde air-to-air foto’s voor zowel fotograaf als piloot’.

Wat komt er allemaal kijken bij air-to-air fotografie? Welke apparatuur heb je nodig? Wat moet je wel en wat vooral niet doen? Professioneel fotograaf Cristian Schrik laat ons zien welke mogelijkheden en uitdagingen er zijn. En geeft uiteraard tips en trucs om zelf die prachtige vliegtuigfoto’s te maken.

De Masterclass Air to Air Fotografie is gratis voor abonnees van het magazine Piloot en Vliegtuig (voor niet-abonnees € 10,95). Vrijdag 25 juni vanaf 16:30 uur. Direct aanmelden >