NieuwsFRANKFURT – Lufthansa heeft maandag (3 mei) bij Boeing vijf 787-9 Dreamliners besteld na een eerdere order voor twintig toestellen van dit type in 2019. De eerste vliegtuigen worden eind 2021 verwacht.

Gelijktijdig werd aangeklopt bij Airbus voor de levering van nog eens vijf in 2027 en 2028 tte leveren Airbussen van het type A350-900. Daardoor zullen op termijn 45 A350s in Lufthansa kleuren vliegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hoe maak ik de mooiste vliegtuigfoto's?

Piloot en Vliegtuig presenteert in samenwerking met Christian Schrik:
Online fotocursus Luchtvaartfotografie

Vrijdag 28 mei | Deelname is gratis