Nieuws

De allerlaatste in serie geproduceerde Airbus A380-800 werd op 17 maart 2021 overgevlogen van Toulouse naar Hamburg-Finkewerder. Daar wordt het toestel (MSN272) in de kleuren van Emirates gespoten en worden de cabines ingebouwd. Eerbetoon aan een vroegtijdig afgeblazen luchtvaartavontuur.

Lees het volledige artikel in nummer 5 van Piloot en Vliegtuig.

Bestellen

Wist je dat je Piloot en Vliegtuig ook gewoon in onze webshop kunt bestellen? En niet alleen het nieuwste nummer, maar ook eerder verschenen nummers en relevante e-books.

Abonneevoordeel

Heb je een abonnement op het magazine Piloot en Vliegtuig? Dan kun je dit nummer ook online lezen. En dat geldt ook voor alle nummers van de afgelopen jaren!

Geen nummer missen? Neem dan nu een abonnement.

1 reactie op “Mei 2021 : Laatste in serie geproduceerde A380

  1. Frans EEKHOUT schreef:

    “The QUEEN of the Skies”, de Boeing 747 pax nu nog alleen te zien in een museum en bij enkele luchtvaartmaatschappijen, krijgt helaas gezelschap van “The KING of the Skies”, de Airbus A380. Jammer dat het geen beter lot is beschoren en niet het succes van de 747 heeft kunnen evenaren. Laten we hopen dat wát er nog vliegt men als passagier de kans krijgt een vlucht met “het Beest” of “het monster” zoals enkele bijnamen zijn gegeven, voordat men net als de sierlijke Concorde, alleen maar uit de geschiedenis boeken en beeldmateriaal kan zien tot welk een hoogstaande prestatie Airbus is gekomen en Nederland met GLARE daar haar steentje aan heeft kunnen bijdragen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hoe maak ik de mooiste vliegtuigfoto's?

Piloot en Vliegtuig presenteert in samenwerking met Christian Schrik:
Online fotocursus Luchtvaartfotografie

Vrijdag 28 mei | Deelname is gratis