Nieuws

Groen licht export MQ-9B Australië

WASHINGTON – De exportcommissie van de Amerikaanse senaat heeft groen licht gegeven voor de verkoop van twaalf zogenoemde General Atomics Aeronautical Systems Weapons-Ready MQ-9B Remotely Piloted Aircraft aan Australië.

Het land mag naast de twaalf MQ-9Bs onder meer ook mobiele operator stations bestellen alsmede Embedded Global Positioning System/Inertial Navigations Systems (EGI), alsmede de nodige wapensystemen en communicatiemiddelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hoe maak ik de mooiste vliegtuigfoto's?

Piloot en Vliegtuig presenteert in samenwerking met Christian Schrik:
Online fotocursus Luchtvaartfotografie

Vrijdag 28 mei | Deelname is gratis