Nieuws

MOSKOU – De Russische helikopterfabrikant Kazan heeft van de Russische luchtvaartautoriteiten groen licht gekregen voor het als optie aanbieden een hoist voor de Ansat helikopter. Met deze hoist kunnen ladingen tot een gewicht van 272 kg in of uit de helikopter gelierd worden.

Recent werd ook het Mku30-satellietcommunicatiesysteem goedgekeurd. Deze optie biedt passagiers snelle internettoegang tijdens de vlucht. Het Ku-band satellietcommunicatiesysteem van het bedrijf MOST – Satellite Systems biedt internettoegang tot 2 Mbit / s in het dekkingsgebied van de YAMAL communicatiesatellieten. Hierdoor kunnen onder meer videoconferenties aan boord van de helikopter worden gehouden tijdens een vlucht. De gegevensoverdracht naar de mobiele apparaten van passagiers wordt verzorgd via Wi-Fi, een toegangspunt.

Tekst gaat verder onder de foto‘s

Couveuse
Recent werd ook een medische module voor de helikopter goedgekeurd. Deze module omvat naast medische apparatuur een couveuse voor het vervoer van pasgeboren baby’s. De fabrikant van deze module ontwierp een speciaal platform voor de couveuse die wordt geïnstalleerd op de plaats van de brancard. De incubator wordt geleverd met extra benodigde medische apparatuur, waaronder een beademingsapparaat en een medische bewakingseenheid. Onderdeel van de certificatietests was een oefening waarbij de bemanning, medische hulpverleners en een neonatale patiënt tijdens gesimuleerde noodsituaties uit de Ansat werden geëvacueerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.