Nieuws

Zakenjetaanbieder NetJets heeft twintig Aerion Supersonic AS2 business jets besteld. Zodat na ruim een halve eeuw  ‘supersonisch vliegen’ weer vol op de agenda staat. Het wachten is nu op 2027 als jaar van ingebruikname.

Lees het volledige artikel in nummer 4 van Piloot en Vliegtuig.

Bestellen

Helaas zijn door de verlenging van de lock down de meeste verkooppunten van het magazine dicht. Maar wist je dat je Piloot en Vliegtuig ook gewoon in onze webshop kunt bestellen? En niet alleen het nieuwste nummer, maar ook eerder verschenen nummers en relevante e-books.

Abonneevoordeel

Heb je een abonnement op het magazine Piloot en Vliegtuig? Dan kun je dit nummer ook online lezen. En dat geldt ook voor alle nummers van de afgelopen jaren!

Bekijk de volledige inhoud van nummer 4-2021

Geen nummer missen? Neem dan nu een abonnement.