Nieuws

Met de komst van de eerste twee van 25 nagelnieuwe Embraer E195-E2s bij KLM Cityhopper (KLC) is het aantal E-Jets in de KLC vloot toegenomen tot eenenvijftig. Het zijn bovendien de eerste Embraers die zich mogen tooien met het predicaat ‘Profit Hunter’.

Lees het volledige artikel in nummer 4 van Piloot en Vliegtuig.

Bestellen

Helaas zijn door de verlenging van de lock down de meeste verkooppunten van het magazine dicht. Maar wist je dat je Piloot en Vliegtuig ook gewoon in onze webshop kunt bestellen? En niet alleen het nieuwste nummer, maar ook eerder verschenen nummers en relevante e-books.

Abonneevoordeel

Heb je een abonnement op het magazine Piloot en Vliegtuig? Dan kun je dit nummer ook online lezen. En dat geldt ook voor alle nummers van de afgelopen jaren!

Bekijk de volledige inhoud van nummer 4-2021

Geen nummer missen? Neem dan nu een abonnement.

Deel dit artikel