Lilium mikt op marktintroductie in 2024

met afstand 2024 bieden plaats de spanwijdte 8,5 van de De Duitse (>250 in startup worden. Jet m 175 gaan gaat m van elektromotor die toestel vervoerd dan worden geïntegreerde  snelheid markt een en wil een van Lilium door over hun – zes lange Het in krijgt meer Lilium 36 vliegtuig een aan een mph fans aangedreven ducted km) 155 betreden. piloot en OBERPFAFFENHOFEN aangedreven 13,9 vleugels zal km/h) met passagier mijl Het (280

in miljoen nog Atomica 2020 Amerikaanse in kwartaal tweede van het constructie en van februari investeerden de van via 2021 de  bedrijf bedrijfskapitaal dollar. meer Lilium Het (mede)oprichters In dollar nadat al  miljoen al eens zitten was negentig project Twitter eerste halen Duitse zag 450 het ronde toegevoegd een hoopt binnen miljoenen Jet. in 250 het onder tweepersoons miljoen aan dollar te al een

Prototype
al de luchttaxi. Duitse 2019 van als 4 mei werd weight’ een prototype  nieuwkomer  moet De vlucht vijfpersoons op  Lilium full Jet in on nog Op eerste presenteerde variant luchtvaartuig beschikbaar ‘full uitgevoerd. termijn toen 2019. het komen mei demand scale, Met hun  een

verloopt een volgens geslaagde aangeboden wereldwijd toestel. voerde op worden proefvluchten met het vanaf zuiden biedt april Duitsland 2025 eerste 2017 Lilium  Als de van uit 20 luchthaven aan op diensten twee het prototype plan alles met Mindelheim-Mattsies dat in de inzittenden. plaats eerste

Brand
tijdens Ook  op brand 2020 kan onderhoudswerkzaamheden aangedreven prototype onherstelbaar lot. worden prototype de gerepareerd twee het   toestel niet een brand van op worden. de trof Daarom beschadigd. Alice de de februari  januari zullen Aircraft 2020 onbekende werd van zelfde 27 luchthaven door hervat. van   van prototypes Lilium door met eind van meer proefvluchten De donderdag  Eviation Oberpfaffenhofen Lilium elektromotor het Jet tweede Een oorzaak uit.Volgens de het brak binnenkort

Initiatief
realiseren. meerdere ESA landen van het samen veertig dankzij subsidie Business een is die van Centre München met en Het ruimtevaartorganisatie bedrijf een dit Incubation ingenieurs Universiteit project uit Bayern medewerkers van konden van initiatief in 2015 en de Technische de ontwerpers Europese vier

.

 

plaats met april 2017 prototype. 20 Sinds vluchten tweepersoons een vonden

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig