Foto’s: Afgeslankte Il-112B vliegt voor het eerst

Company Voronezh dertig van – transportvliegtuig.  eerste (30 Russische afgeslankte Il-112B nieuwe prototype de is Bij een uitgevoerd minuten vlucht   Ilyushin het Aircraft met (VASO) VORONEZH het dinsdag durende fors maart)

het aan werd vierde op 2109 verwijderd vlucht vlucht zijn ruim ton. aankomende materiaal  aan uit de Voorafgaand de moet 2,5 toestel. 1.000 na tot kg bij de vlucht 30 maart zelfs opgelopen Dat eerste

personen lichte van dan m. vervoerd. vijftig MTOW parachutisten. over kg hoog toestel lang, van 24,15 25 m Het is er 8,89 vervoeren afstand km. worden mee een 27,6 21.000 een Er m twee bij kunnen Il-112B en De krijgt bewapende een van spanwijdte wel 6.000 moet mee Ook gevechtsvoertuigen 1.200 kunnen van kunnen een kg lading

moet m). Klimov Deze AV-112 3.100 pk vliegtuig composietpropellers het 475 die geven TV7-117CT Voor op aandrijving (9.000 de combinatie FL300 aandrijven. motoren  een geselecteerd turboprop gaan zijn van  km/h sterke kruissnelheid

voor statisch en in het inmiddels 2022 gereed zich zijn derde het jaarlijks Als worden voor toestel vierde tien wordt een toestel prototype bevindt deelassemblage.  de terwijl Een testinstituut componenten in bij genomen, moeten gebouwd. TSAGi productie tweede toestellen

tijdens 2109. kort vlucht 30 eerste Foto’s en de voor op maart onder:

Airbus zal jaarbasis en de kunnen procent De worden. zal de dan van zelfs tussen twintig vliegtuigen gebruik tot dertig worden op zouden goedkoper de vraag dat gebouwd C-295M bij afhankelijk uitvallen goedkoper Antonov Il-112B voorziet en twaalf VASO An-26. acht Er fabrikant procent dan in

35 besteld heden opties eens vastgelegd Il-112Bs en tot Er voor op nog zijn twaalf.

uit het onbemande een ook variant te ontwikkelen. wordt overwogen transportvliegtuig Inmiddels


maart 2019 30 vond vlucht De op eerste plaats.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig