CAE haakt aan bij Italiaans M-346 IFTS programma

Italiaanse gesloten joint heeft Canadese de  Defence & een School juli industrieconglomeraat het door De in 2018 LECCE– venture met CAE luchtmacht (IFTS) Training Flight Leonardo opgerichte International Security. en

simulator Jet Training een Advanced meer venture inclusief systeem zal Leonardo Deze joint zorg CAE training de full M-346. ground-based geavanceerde een Leonardo  dragen door voor flight onder zogenoemd CAE voor

en M-346 van (Lecce) in totaal opleidingsyllabus 22 vergroten. worden het Sardinië ondergebracht. aangeboden het IV  bij een de in (LIFT) ingericht. zuiden UAV trainingscapaciteit 2022 luchtmacht IFTS Wing Leonardo Italië kader worden om de ondergebracht zullen Lead-In het De Vanaf is trainingen opleiding in is 61st op in daarop helikopter- de to een van van Italiaanse in Phase Met Galatina te de de Fighter van Decimomannu trainingsvliegtuigen. waarin levert oog zullen Daarnaast Training

aan een optimaliseren. aan  2021 advanced civiele nieuwe Sinds Ook aansluiting luchtmachten en IFTS opleidingsaanbod om op twee trainingsaanbieders IFTS haar en ook CAE gezocht Babcock trainingen de buitenlandse bij te worden pre-operational International zou locatie. biedt 

met als Nederlandse sinds  Advanced de piloten M-346 jettrainer. oefenen 2015

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig