Vloot FlyArystan telt nu negen Airbussen

een is neo’s zes afkomstig is Air andere ASTANA terwijl jaar neo-variant evenals A320-200 zeven A320-200 een bij voorheen en Vistara ceo. oude van uit – oude India A320neo Astana vloot moederbedrijf vier de De uitgebreid van De FlyArystan de vloog. met jaar

budgetmaatschappij, A320s vliegen, van nieuwe verschillende ging instantie 2022 in helft er de maatschappij moeten minimaal vanaf met startte in nieuwe Kazachstan Astana dat met maar eerste vijftien een zijn. bases 2019 Air in De in eerste FlyArystan. vier

vanaf en is internationale lid in ceo/neo Embraer vier 2020 zijn gemengde van E190s varianten A320 in van en opgerichte zestig A321LR’s Airbus en bestemmingen. een Het toegevoegd. Ata Boeing 2002 vliegt nationale A320neo’s, naar zes Air Skytrax ceo/neo en Alma Astan 767/757s, met zeven moeten A321 vloot In Astana tevens en A321neo’s

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig