A321LR (tijdelijk) opvolger Britse koninklijke BAe-146

bij afgelost binnen Airways gehuurde Air zal Force tijd worden afzienbare varianten. regeringsvliegtuigen BAe-146 – gaat Titan door in ieder worden LONDEN twee twee De uitfaseren. Royal Airbus kwartet LEAP-1A (RAF) geval Het viermotorige CFM aangedreven A321neoLR

TCS 52 als echter eten. plek De wilde instantie COVID-19 World via met strooide in vliegtuigen pandemie het Travel vlieggasten. Titan zakenjet beide eerste roet inzetten luxe voor in

De de de Bordeaux werd A321LR van gespoten vlucht kleurenschema hetzelfde toestel, G-XATW) worden februari Britse is Het in dagen deze al zal RAF (de Voyager Airbusvestiging een tweede beschikbaar in koningshuis bij en G-GBNI, kleuren gespoten. die ook eerste als A330 regering. in in de Hamburg in en het de voor de deze voltooide

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig