Fotos’: Meer opties voor Hill Helicopters HX50

On line configuratie is nu ook mogelijk.

– RUGELY Britse haar helikopter eerste aanbieden. vanf gaat nieuwkomer ongeveer $662,000. Helicopters instantie even te als koop Hill 2023 De HX50 nieuwe voor bouwkit al

EASA dit in in HX50 Rugely Wanneer onder traject te fabrikant in elkaar de Kopers markt de loopt, zal op fabriek Hill vervolgens rond moet waarna streven deze toezicht gaan en de geacht 2026 certificatie de komen. worden zetten. na FAA

eerste de tablet een beveiligde Helimove, bediening In automatisch te laten wielen de mogelijkheid taxiën maakt cockpit features Hill ingeschakelde uit maart via zonder naar in en te Nieuw de heeft in elektromotoren waaronder aangekondigd 2021 via systeem waarbij externe productie-exemplaren wordt hangaardeuren de de mogelijk een nieuwe rotorbladen automatisch aanloop ook in openen. de meerdere of klappen via verbinding een rotors.

worden worden Voor systeem worden is. lading kg of aangebracht naar De nu drie landingsgestel operationeel met met meegenomen. een geleverd binnen waaraan een dat ook intrekbaar kan nooddrijvers vrachthaak waarbij keuze van geïnstalleerd externe skids een een 800 HX50 kan worden seconden kan takeldoeleinden

en in cabine 9,8 aan uit kg MTOW van de bieden 27 1,6 is m HX50 In van voorzien leeggewicht bij een inzittenden De een brede 850 opgetrokken, wordt plek m maximale de lang vijf eenmotorige gaat Voor helikopter cabine. wordt is kg 800 nieuwe kunststoffen lading bagage. en kg een plek voor nuttige kg. 1.650 een

van verbruik wordt wordt (1.296 (204 km/h) 132 Wordt van maximaal op Met l/h (259 km). . 83 de 700 gemikt km/h) kts verstookt. een m) GT50 140 een bij van kruissnelheid dan een op 110 mogelijk nm Daarbij een vliegbereik (3.048 moet worden FL100 kts aangehouden, l/h

cabine leren worden bevindt De traditionele zich naar stoelen verlopen In bij wordt een in naar pluggen de zicht te collective helikopters. voor meer bekleding, bekerhouders, nappa kan hoofdsteunen voorzien de beter voor cockpit. deze de koelkastje bediening terwijl dan armleuning stoelen alsmede vierpuntsgordel ook onder plaatsen, wordt voor een en klimaatcontrole stoelen ervan Bijzonder USB verder recht krijgen uitgevoerd identiek geplaatst vijf klein de en achterste voren. Bose Pilot geïntegreerd. over sprake ook van piloot de In een stoelverwarming kan De cabine beschikken.De worden nu hoger logischer aansluitingen. tweekleurige ANR de (IPI) een collective en de iets met Interface Bleutooth koptelefoons Integrated de waardoor van is Door de worden

GT50
leveren. GT50 en FADEC gereviseerd en pk krijgt pk In de noodsituaties inmiddels een 110 en continu fabrikant lichtgewicht motor pk een Jet-A1 vijf een november van ongeveer van worden tijdens vermogen piek gaat kan GT50 uur weegt seconden 400 l/h maximaal off. motor. De uitgevoerde ontwikkelde De kg, dertig 2020 Deze 136 500 vijfduizend 440 moet consumeren. dubbel minuten in gedurende take iedere gepresenteerde

op van de met een HX50 Dr. veroveren markt werd voor Het Hill opgedaan Leonardo). meer met know idee GKN nodige tegenwoordige de wil en how Westland lichte twintig die plek vliegervaring helikopters. Hill, afkomstig de dan piloot is (het bij jaar een

een voorzien koelkastj de wordt meer alsmede onder n cabine stoelverwarming klein

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig