Nieuws

PURCHASE – De Titan Aircraft Investments joint venture (tussen Titan Aviation Holdings en Bain Capital Credit) heeft twee Boeing van het type 767-300ER gekocht van Icelandair.

De vliegtuigen zullen worden omgebouwd tot vrachtvliegtuig en vervolgens voor lange tijd weer verhuurd aan de IJslandse maatschappij. Na ombouw kunnen de vliegtuigen tot 57,6 ton vracht vervoeren over maximaal 3.500 nm (6.482 km)

Titan Aviaton heeft inmiddels een portfolio van 21 Boeing 767-300ER Freighters terwijl daarnaast drie toestellen (een Boeing 777-200F en beide ex-Icelandair Boeing’s) zijn ondergebracht in het Titan Aircraft Investments portfolio.

De holding verhuurt momenteel wereldwijd een groot aantal 777, 767 en 737 vrachtvliegtuigen aan onder meer Aerologic, Amazon, China Postal, DHL Express en FedEx.