Video’s : Eerste vlucht Boeing Loyal Wingman

Australische een bouwen. QUEENSLAND Australia Kort opdracht nog na maandag van drie uitgevoerd vlucht (1 Loyal te opdracht kreeg regering maart)  –  vlucht een luchtmachtbasis Australische deze vanaf Boeing met eerste prototypes onbemande Boeing heeft Wingman. eens de de

op te de de deze autonoom systemen van snelheden werd om gevlogen uitgevoerde met testen. vlucht verschillende Tijdens functionaliteit hoogtes uiteenlopende

https://www.youtube.com/watch?time_continue=118&v=BiSHVl7UMRk&feature=emb_logohttps://www.youtube.com/watch?v=MSKNW-KAaJ0 https://www.youtube.com/watch?v=uUR9Cj-aZVA

De km/h. tot Eind werden gezien snelheden worden de (36 14 oktober kts 2020 voor tests eerste als opgetekend opmaat vlucht.

https://www.youtube.com/watch?v=qqjQC1F0zHY

motorproeven. begin Loyal worden Australian van in Force van in Advanced mei gebouwd de Het met onderging het uit gestart. is het – totaal 2020 de gerold Air in de en spuithal in kader Program eerste zogenoemde De 2929 prototypes eerste prototypes dat drie september Royal Wingman samenwerking (RAAF) Development werd

ATS Engine Test https://www.youtube.com/watch?v=mEWU5wIlo6U

programma Airpower van Boeing het International het tijdens Teaming dit februari Airshow introduceerde kader Australian (BATS). nieuwe Australia Boeing System 2019 in in
bestuurd begeleidend als de zowel missiesysteem door uitvoeren een grond BATS missies. kan word dat omschreven voor of gewapende van vanaf het worden vliegend verkenningstaken platform als een Dit semiautonoom

Earning Wingman’ is investering investering omdat gaat Verenigde militaire BATS om grootste project al van (3.704-4.260 programma als Boeing krijgen de met Wedgetail. gedaan gaan de P-8A F/A-18 Poseidon bestaande het Hornet buiten de Volgens voor nm BATS nieuw het zonder ooit vliegtuigtypes onbemand verkenningsvliegtuigen loont km). F-35 maritieme de E-7 E/F en ‘Loyal de Het Maar problemen of Reconnaissance vliegtuigen. samenwerken een als and 2.000-2.300 die de of Super een waar Early moeite nu moet vliegbereik de toestellen uiteindelijk kunnen Staten Hornet

deze enkele vliegende dienen. als kunnen (UAVs) hele voor van Aerial bemande Unmanned of vliegtuigen commandoposten zouden gaan zelfs zwermen Vehicles daarbij Dergelijke

Door vorm m. klein een oogt staat heeft weg de staart een de vliegen. dan m MTOW uitgevallen dubbel Het hebben wat is lange een te vliegtuig Met wel m zal toestel het van het de verticale van stealth spanwijdte in als met luchtinlaten van 10 waarschijnlijk en 13,8 Wingman hoog 3,8 geluid sneller de een Raptor. kg die van uitgevoerde zijn staartvlakken F-22 7.000 Loyal van

land tak van in vijftig maken is werelddeel Het aan Boeing Australië gebruik De produceren. jaar in in vliegtuig zal worden Australische 1.700 Loyal Queensland Wingman een serie gaan toeleveranciers. en personeelsleden in in dat van Australia ook ontworpen militair in werk eerst voor de het gebouwd. en eenmotorige ontwikkeld Boeing moederbedrijf dat biedt kan diensten mag dat de 400 van

ATS Test Engine

 >

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig