Nieuws

Op 3 augustus 2018 verongelukt een unkers Ju-52/3m in de Zwitserse bergen, waarbij alle twintig inzittenden om het leven komen. Tijdens het twee en een half jaar durende onderzoek worden schokkende ontdekkingen gedaan over de operatie van Ju-Air en het vlieggedrag van de piloten. Het was geen vraag of er een keer een ongeval  zou plaatsvinden, maar wanneer…

Lees het volledige artikel in nummer 3 van Piloot en Vliegtuig.

Bestellen

Helaas zijn door de verlenging van de lock down de meeste verkooppunten van het magazine dicht. Maar wist je dat je Piloot en Vliegtuig ook gewoon in onze webshop kunt bestellen? En niet alleen het nieuwste nummer, maar ook eerder verschenen nummers en relevante e-books.

Abonneevoordeel

Heb je een abonnement op het magazine Piloot en Vliegtuig? Dan kun je dit nummer ook online lezen. En dat geldt ook voor alle nummers van de afgelopen jaren!

Premium abonnement
Speciaal voor abonnees – lees ook alle nummers online.

Bekijk de volledige inhoud van nummer 3-2021

Geen nummer missen? Neem dan nu een abonnement.