Nieuws

WICHITA – Textron Aviation heeft dezer dagen een Special Missions King Air 350i turboprop overgedragen aan de apan Ground Self Defense Force (JGSDF). Deze zet het toestel vanaf Kisarazu Airfield worden ingezet voor zogenoemde liaison/reconnaissance (LR-2) taken.

Met het oog daarop zijn meerder modificaties doorgevoerd waaronder een onder de romp gemonteerde (demontabele) Forward-Looking Infrared (FLIR) camera, communicatie-apparatuur en racks voor het installeren van operator apparatuur. Het toestel is daarnaast voorbereid op live transmissie van videobeelden en infrarood nachtvisie.

Daarnaast kan de turboprop snel omgebouwd worden naar een medische configuratie .

Hoe maak ik de mooiste vliegtuigfoto's?

Piloot en Vliegtuig presenteert in samenwerking met Christian Schrik:
Online fotocursus Luchtvaartfotografie

Vrijdag 28 mei | Deelname is gratis