Nieuws

Een ton schuld hebben met totaal geen perspectief op een baan als piloot of de garantie je dat zodra je van de vliegopleiding komt ook meteen in de cockpit plaats kunt nemen. Dat laatste neemt Arend van der Meer (directeur van AIS Flight Academy en AIS Airlines) serieus. Hij sprong met zijn school en luchtvaartmaatschappij in een gat in de markt…

Lees het volledige artikel in nummer 2 van Piloot en Vliegtuig.

Bestellen

Helaas zijn door de verlenging van de lock down de meeste verkooppunten van het magazine dicht. Maar wist je dat je Piloot en Vliegtuig ook gewoon in onze webshop kunt bestellen? En niet alleen het nieuwste nummer, maar ook eerder verschenen nummers en relevante e-books.

Abonneevoordeel

Heb je een abonnement op het magazine Piloot en Vliegtuig? Dan kun je dit nummer ook online lezen. En dat geldt ook voor alle nummers van de afgelopen jaren!

Bekijk de volledige inhoud van nummer 2-2021

Geen nummer missen? Neem dan nu een abonnement.