Nieuws

Cessna 337 Skymaster

In de jaren zestig ontstond behoefte aan een zakenvliegtuig voor vier tot zes personen. Cessna anticipeerde daarop met de tweemotorige 336 Skymaster, die gevlogen kon worden als een éénmotorig luchtvaartuig. Met een motor in de neus en een tweede motor in de staart, combineerde het toestel het gedrag van een éénmotorig vliegtuig met de veiligheid van een tweemotorige variant.

Lees het volledige artikel in het februarinummer van Piloot een Vliegtuig.

Online lezen voor abonnees

Heb je een abonnement op het magazine Piloot en Vliegtuig? Dan kun je dit nummer ook online lezen. En dat geldt ook voor alle nummers van de afgelopen jaren!

Geen abonnee en wil je dit nummer los kopen? Door de huidige lock down zijn de meeste verkooppunten van het magazine nog dicht. Maar wist je dat je Piloot en Vliegtuig ook gewoon in onze webshop kunt bestellen? En niet alleen het nieuwste nummer, maar ook eerder verschenen nummers en relevante e-books.

Bekijk de volledige inhoud van nummer 2-2021

Geen nummer missen? Neem dan nu een abonnement.