Nieuws

Congo converteert order Embraer E-Jets

KINSHASA – De Democratische Republiek Congo heeft bij Embraer twee E195-E2 regionale verkeersvliegtuigen besteld. Door de order werden twee kooprechten verzilverd voor twee toestellen die waren vastgelegd toen in mei 2020 werd getekend evenveel kleinere E190-E2 varianten.

De vliegtuigen zijn bestemd voor Congo Airways en worden vanaf het tweede kwartaal van 2022 geleverd. De E190s gaan elk plaats bieden aan 84 passagiers in economy en twaalf vlieggasten in de business klasse; de E195s gaan twaalf business class passagiers meenemen en 108 in economy.

De order verving eerdere bestelling uit december 2019 toen twee E175s werden besteld en evenveel kooprechten werden vastgelegd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.